Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Prof.Dr.Vahdet GÖRMEZ

Lisans : İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Tıp Fakültesi (İngilizce Tıp)
Uzmanlık : Oxford Üniversitesi, Kellogg College, Bilişsel Davranışçı Terapiler
Doktora :

Oxford Üniversitesi(İngiltere), Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi

Genel Psikiyatri (Londra)

2002 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Birleşik Krallık’ ta Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları üzerine uzmanlık/doktora çalışmalarını tamamladı. 2014 yılında “yardımcı doçent”, 2018 yılında “doçent” ve 2023 yılında “profesör” unvanını aldı.

Oxford Üniversitesi'nde tamamladığı Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) diploma ve yüksek lisans eğitimlerinin ardından BDT alanında eğitmen ve süpervizor olarak ulusal ve uluslararası kurumlar tarafından akredite edildi. Bilişsel Davranışçı Terapi alanında psikiyatristlerden, psikologlara ve rehberlik ve psikolojik danışma uzmanlarına kadar ruh sağlığı profesyonellerine terapi eğitimleri vermeye devam etmektedir.

Dr. Görmez akademik çalışmalarına İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak devam etmektedir. Ayrıca İbn Haldun Üniversitesi Psikoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (İPAM) klinik psikoloji yüksek lisans ve doktora öğrencilerine ders ve süpervizyon vermektedir.